Hej då lilla panik jag hoppas att vi inte ses på mycket, mycket länge.

Träffade en vän som jag inte träffat på en vecka. Jag har världens mest brydda vänner. de enda dom bryr sig om är hur jag mår.  Det första hon sa när vi sågs var
"Hur är det egentligen"
"Bra"
"Nä moa,det är inte bra.jag har läst på din blogg"
Är min blogg verkligen så deprimerande? Haha.På något sätt måste jag ändra det för jag mår bra. Jaaaaag mår braaaaa. Även fast  att jag inte har någon motivation till att gå till skolan. Och för att jag vill gå runt i shorts och linne. Men jag har kommit långt. Ni som inte har legat där tills fyra på morgonen och trott att ni skulle dö för att hjärtat gör så fruktansvärt ont. Ni kommer aldrig förstå. Fy och helvete. 30 januari. Den dagen borde inte få finnas. Men jag lovar lovar lovar lovar att jag mår bättre.

!!!!!!


Huvudpersonen.

etthundra tankar och en mening att skriva.de är jobbigt ibland.Livet alltså. Ikväll har jag torkat tårar och kramats med en person som jag tycker väldigt mycket om. Just nu ligger jag med johan alander på högsta volym. Punkt. "Sätter punkt,vänder blad och går vidare." Läser alla mina favoritbloggar,går längre bak i arkiven. Juni-juli, fan vad juni och juli var bra för mig.Vännäsdagarna,trästock,åsele,skellefteå. Blir påmind om johanna,johanna betydde väldigt mycket för mig i somras. Saknar dom där minuterna strax före 9 på söndagmorgonen på vännäsdagarna. Bästa minutrarna med moa på shell. fan vad dom ägde,fan vad sommaren är braaaaaaaaaaaa. Har sån sjuk sommar längtan just nu.nUNUnuUNnu. Känner att det här blir väldigt,nä jag vet inte. 

Vill berätta om min helg.För den var bäst och är värd att uppmärksammas

I fredags så åkte jag och några tjejer och hjälpte till att sätta upp banan inför tävlingarna som var i helgen i agnäs. Vi friåkte och det var den varmaste och soligaste dagen i vinter. Emily åkte pulka på brädan,fick inte stopp och åkte lite för fort ner i en svart backe. Det var kul. Åkte in till staden och mötte upp sofia som jag inte träffat på hundratals år. For till gile,lite vännäsfolk. Någon timme senare var dom på krogen. Fan att man inte är arton,ännu en anledning till att jag vill att tiden ska gå fort. Hur som så kom alexandra och elin. Vi spelade gitarr och sjöng. Kollade xgames och lite fina grejer till sarah burke. Sen vart det lördag och emma bjöd på donken. Senare så vart det kalas på stan. Stor lägenhet och 60 personer senare så hade jag haft en av dom bästa kvällarna. Träffade folk som jag mest vart chockad över att se.Cim var där,Victor var där.Leo var där. En person som jag inte träffat på evigheter kramade om mig och emma och fällde en tår för det var så längesen. Han e fin. Resan till donken<3 hundra donken beställningar senare så gick vi hem mätta och glada. Nu sitter jag fast i plugg. Klockan är kvart i ett och jag har skolångest. gillar inte skolan förövrigt.Imorgon kommer tobias,jag är glad. Godnatt ni som kämpat er igenom denna intressanta text.

Annars så är min kamera på vift. Den är inte i min väska,så förhoppningsvis ligger den i giles lägenhet. Vore ju ganska värdelöst om den inte gjorde det.

Pippa sönder fnaj


Firade min alla hjärtans dag med mina olika kärlekar. Fanny,skidorna,maten. Spenderade några timmar i backen på dagen. gick dåligt och jag var för de mesta arg. Sen sadlade vi om och for till staden. Sibylla,moyo railjam och så. Slutade med att lilja tog hem alla platser på prispallen,ellinor fick dock åka på en ambulanstur men hon är uppe på benen idag igen som tur är :))
Den här kvällen har bestått av Gotye – Somebody That I Used To Know och plugg. Dööö

Isabellhell

Min blogg är tråkig.Mitt liv är tråkigt och allt är bara allmänt tråkigt. Samma gamla vanliga allt typ. Hänger för de mesta på sjukhuset med isa och hennes onda ben,annars gör jag ingentinggggg . I fredags så hämtade min skåning upp mig så for vi till tove. Musik,folle och sånt. Backen på lördag,Sen for jag vidare till staden och var uppe och gick lite med isa,åt fruktsallad prata livet och rallyrace osv. Idag har jag oxå hängt på sjukhuset,ätit mat.kramats,även hälsat på andrea som ligger inne. Nä så tråkigt att veta för er. kan bjuda på bra musik istället. Medans kan ni kolla på isas röntgen bilder, superman :p
Empire Of The Sun – We Are The People
Gotye – Somebody That I Used To Know
AWOLNATION – Sail

Död/fredag

Världens tröttaste fredag. Skriver och försöker få ett avslut på allt typ. Funderar på skellefteå trip imorgon. Och nej ida, jag och tobias är inte tillsammans. Annars så vill rebecka ha ut mig.Vilket kräver ansträngning,dusch och sminka sig och grejer. Ica stänger om 20,godis och soffan? Dilemma :p skidåkning imorgon.

Jag lever

Sagali sluta tjata på att jag ska blogga.Det kommer automatiskt.Mina senaste dagar har varit jobbiga och bara fyllda av oro . Min älskade vän isa var med om en snowboard olycka i fjällen. Har mest gått runt och varit orolig. Åkte in till henne idag,kramades och pussade på henne. Hon är inte i världens bästa skick men hon kommer bli bra igen,vilket jag är tacksam för. Var på sjukhuset i massor av timmar sen tog jag bussen till vännäs. For till lokalen med fanny. Ägde på brädan :p skrattade och slog oss men de gick bra och var kul. Annars så vill jag ha hem isa så jag kan andas ut typ. Helg igen,oplanerad för det mesta. Bjuden på 17 års kalas på lördag. Gamla vännäsgänget ni vet. Haha lol (tobbelol). Godnatt.

Vardagslyx

Fick lyxåka idag med fani i några timmar.Hade nästan backen för oss själva. Vad glad man blir när allt går som man vill,utvecklingen går framåt och grejer. JiBebBEr. Näää men de är kul faktiskt. Annars då? Ska ta en långe dusche, göra en välförtjänt hamburgare. Sedan ta en tupplur
Godnatt alla kämpar.
"Du är irriterad på dig själv för att du är så känslomässigt påverkad"  Haha dö spåkula.

Arg o grejerrr

DET GÖR ONT ATT STÄNGA UTE NÅGON FRÅN ENS LIV.
Prova själv. Så får ni känna på ont :)))
Blandade känslor hit och dit. Velanden och kansken.
Suger

Bästa.Tack valpen


Halv impuls åk till skellefteå över helgen

Har spenderat min helg hos tobbe. Hände mer än vad det händer i vännäs på ett år ungefär. Haft kul,bio,öl,fulla människor,utskällningar hit och dit,utelåst i denna värme. Tack agda80 som öppnadade.Bästa människan jag träffat i mitt liv. Men livet är bra och jag är glad. Igår så fick jag ta hand om en arg och alldeles för full tobias. Hahaaa fulla människor är de bästa. Nu pratar jag med magnus och saknar högstadiet.
Idag så har jag åkt buss,ätit middag med matti.Han är världens klokaste vän :@ Känns som att jag och skolan inte går ihop längre,sover hellre hela dagarna.Vilket inte är så populärt,så nu ska jag sova och göra ett nytt försök. Tack fööööör helgen.

Lever och andas

Stan igår. mötet gick kanon. köpte världens finaste jacka <333 och isa förlorade sten sax påse inne på moyo så hon är oxå en jacka rikare. Fin var den. Emma har varit och piggat upp mig hela dagen igår . Hon  bjöd på mat och grejer. Ledde konstans. Vi planerade resor vecka tio. hade ju ägt
'

RSS 2.0