110828


ska styra upp bloggen snart.har bara inte tid och 0 liv.nämen gårkvällen bjöd på skratt och tårar,halva vännäs var ute.det var kuel.med två timmars sömn så drog jag och jobbade imorse lite med emli.kvällen har varit bra,sett 8mile med en vän,chillat och så..nu,kapten roeeeeeeeeed och sömn.


110825


ungefär såhär glad har jag varit idag heh.fått datorerna idag,dom är hundra gånger bättre än förväntat.anmält mig till skidor idag.schemat ser ungefär likadant ut.punkt,herrå


110824

datorn är det sista jag hunnit med dom sista dagarna.direkt jag kommit hem från skolan så har jag sovit hela dagarna.har hamnat i en fet klass med 15 gurlz.ikväll har jag chillat med lite folk,därför får ni den enda bilden från ikväll.nu ska jag ut och träffa matti sen ska jag dö i sängen.

LILJA FO FAN

nu drar en äckligt nervös moa till uppropet.SEEEEYA om jag lever efter skolan. bFETING NERVÖS.lilja here i come :P:P:P:P:P:PP:P:P:p.yteahg

Ikväll säger jag hejdå till sommaren.

Klockan är 04:10.alltså är det söndag.men jag vill inte sova.för då blir det söndag på riktigt.vännäs har börjat leva lite iallfall.springer massa fulla ny flyttade 95or förbi mitt fönster hela tiden.även om jag har inte gjort något speciellt ikväll så har det varit en av dom bästa kvällarna på sommarlovet.har varit med madde.varit runt hela vännäs och hunnit med mer än vad någon tror.jag har varit så jävla glad ikväll.ska iallafall göra ett försök till att sova.vill inte ha söndag,vill inte se dig.

Min älskade syster.


110819.

Okej hej.var på bio igår.såg världens bästa film.en av dom bästa,kanske till och med den bästa.haha skitsamma,något med apornas planet hette den.sen for jag och saga hem och myste hos pappa.idag så har vi jobbat.ätit pizza på golvet och haft musik på högsta volym och dansat.sånt som vi brukar göra bara.sen for jag ner på stan och har varit med cim och linus hela kvällen.dom har fått mig på bra humör.
imorgon ska jag vara barnvakt,färga håret osv.ska försöka ta vara på dom sista lovdagarna så hörs vi någon gång.kanske på måndag då jag börjar gymnasiet.(haha wtf) gn


110817

barnvakt idag åt min sista,hon rev sig på knäet och nu springer hon runt på kryckor hehe.sen skulle vi nyss ut och hämta ut min jacka,hon hade mer problem än mig när hon skulle välja kläder..visar jackan sen nån dag.ska ta en buss till stan snart,säga hejdå till min kära syster som flyttar upp till kiruna.pejs

110816

dålig upd.jag vet.idag hela dage så har vi kollat på en sak.en stor grej haha.berättar mer om det blir bestämt något.for till nordmaling och chilla @mormor.har haft tråkigt och fixat mina naglar igen.ingen bra bild,men ni ser ju lite.imorgon ska jag va barnvakt sen stan.middag och bio.
www.mlizs.tumblr.com

110814

nolia igår.var med cim.sen hem och hämta upp sagali.vidare mot långt bort(glömde bort va det hette)där resten av vännäs var.vart en bra kväll tillslut,med bra folk så.suttit i solen hela dagen,satte mig på en äckel geting.med fyra timmars sömn i ett kallt jävla tält så vill jag bara sova.ni får leva med mina instagram bilder ett tag till.

110813

glad just nu.förutom att jag har hunnit med att springa idag så har jag hunnit med att beställa en jacka från junkyard(glad)så har jag vaxat benen.med sånt här riktigt vax.ont,vi har nyss varit ute och det hände massa shit.haha criminals vi är.sprungit för våra liv.men nu sitter vi med varsin dator och justin bieber i högtalarna.han är bra.säg inget annat!!!PEACE

110812

jag överlevde.vi körde 6 km intervaller.fyfan vad duktiga vi är!!nu ska jag ta en dusch,städa lite sen kommer sagali hit igen.vi ska chilla och fara ut.bjuder på en fet låt,har många på lager.har lite bildbrist heh.

110812

Efter fem dagar vågar du ringa.mitt i natten.såklart är alkohol inbladat och jag hatar det.det är klart att du får ur dig ett förlåt då.men annars då?va så jävla sur och glad på samma gång.men nä inge mer.
nu ska jag ta och byta om och fara ut och springa med sagali.eller hon lär väl få dra mig dom där kilometrarna.päjz

110811

dagarna som går nu.suger.ligger i min säng till fem på morgonen.det enda jag kan fokusera på är mitt tak.mitt vita tak,hjälper mig ingenstans.kan inte skilja om det beror på mig eller han.sover hela dagarna.ibland visar klockan 16.00 andra gånger 18.00.jag vet inte varför nätterna har blivit min bästavän men jag vet att det är höst nu och jag vet att jag bara väntar på att något bättre ska hända.och det komer det.snart.nej jag behöver inte eran uppmärksamhet eller något nu,skriver bara av mig.                                                                                                         .
har iallfall umgåtts med min sagali ikväll.lika bra som alltid.ni vet,när man får ett sms.som man önskar att man aldrig fick.ett sån fick jag igår.så jävla tom som jag kände mig då.det är så overkligt att jag inte ens tänker skriva om det eller något.för det är inte vem som helst.utan det är du.hon som klarar allt.nu ska jag fortsätta lyssna på mina sistar på spotify.haha fuck spotify.

110810

kan inte sova.OVANLIGT.lär ju få sitta och lana sex and the city inatt.season 2.SE DE!!
lite nytt på bloggen.inte klar. och till dig  som undrade hur man gör gif bilderna (dom rörliga) så går det att göra i ps eller på macdatorer och för er som har det så kan ni söka google.för bäst kvalla.jag gör dom så iallfall.annars kan ni göra dom snabbt på typ gickr.com men de blir skitkvalla.annars laddar ni bara hem något program från google.peace

110809.

bion igår var bra.bad teacher.SE!efter så for jag hem till pappa.hunnit med att säga hejdå till huset(mitt andra hem).varit lite med saga och katterna.nu när jag kom hem fick jag en överraskning,vet inte om jag ska va glad eller inte.jo det ska jag.ni får veta om en vecka,om allt går som det ska!!nu ska jag se satc och äta noodlez.pis

110808.

klockan är 03:50.just precis nu,har fönstret på vid gavel.det regnar ute och jag lyssnar på adele.mitt liv är bra.förutom att för 27 timmar sen så krashade mitt liv lite grann.jag kan inte sova.har försökt i timmar,har legat och vridit och vänt på mig i två timmar.jag kommer ingenvart med mitt tänkande.tänka måste ju vara det sämsta,leder det någonsin till något bra?nä.

110807·

bra helg med emma.idag har jag sovit,vaknade kring tre men drömde så jävla bra så somnade om till halv sex.nu blir de monopolmys med familjen!

110806

drar och chillar vattenpipa med lite folk.LATER:)

110806

bra kväll igår.var hemma hos sagali ett tag,musik.hängde på balkongen och städade hennes lägenhet.tacka mig.det var jag emma,mattias och sagali.bestämde oss för att hälsa på resten av vännäsfolket.for vidare till tommie.trevlig kväll!

110804

ungefär såhär känns det just nu,allt.har ungefär 0 lust till något.vet ni varför(haha).skulle just beställa en skjorta från sweet.sen bestämde sig allt för att förstöra för mig och nu går det inte längre.det förstörde min kväll.men mamma tycker synd om mig så nu ska hon få casha något annat HEHE sry.men hejdå.

110804


110804

mysig kväll igår.for till amandas stuga ett tag.tillbaks till vännäs,va med lite foalks,musik och skratt.sen satt vi på altanen med filtar och prata på tills halv 4 inatt.just nu vill jag bara lägga mig under hundra täcken och se film.iså får det bli.
wiggos swagshoez

110803▲

klarblå himmel och regn.kan det bli sämre,det vet jag inte.vad gör jag just nu?fixar med min tumblr,lyssnar på musik och pratar med världens bästa kompis.killar har oxå känslor "varför mig, jag orkar inte mer, vem ska jag be till? vad ska jag göra? men jag vill bara ha ett svar, vad jag gör fel för att förtjäna allt, jag orkar inte snälla". inte så glad just nu.men ska duscha och dra mig till sagali lite senare.sitta på hennes balkong och dö lite.hon är bäst min sagali.

110802

försökt hitta någon anledning till att blogga.finns inte gott om dom,men lite nytt på bloggen iallfall..igår hängde jag och sagali runt i vännäs,tog det lugnt med tobias,viktor och kieron.slutade med mat @sagali och balkonghäng.nu blir det soffan.bloggningen kommer bli lite bättre nu.im out


RSS 2.0