Imorgon är det juni

Proppmätt på ord. proppmätt på människor. Proppmätt på lögner. Rädd för alla människor typ. Röntgen och sjukhuset imorgon. Har den största klumpen i  magen. Många av mina vänner är utomlands och dricker öl. Jag är i vännäs och i regnet en vecka till. Så känsloladdad så det är helt sjukt. Ena sekunden grinar jag och gräver ner mig i min säng. Andra sekunden kramas jag med mina närmaste och är överlycklig för att jag har två skoldagar kvar sedan sommarlov. Vet inte vad det är med mig men är väl bara så mycket på en gång. Nu ska jag sova,försöka iallafall. Pratar med jonas,kollar big brother. killar är svin. tjejer är svinigare,det är fan fakta. Ska försöka sova med ett lite lättare hjärta så tar vi en dag i taget.Imorgon kommer bli tungt . uuuh Godnatt.

Jag och larse på semester

<3<3<3<333333333333333

Yran

Bäst helg. Spontan åkte in till staden i fredags med emma. psykogränd och skratt. åkte taxi på andras bekostnad och vandrade runt i stan tills sex på morgonen. Hittade iphones,kramades och somnade på ett golv skedandes med emma. På lördagen köpte vi frukost och satte oss i parken, vandrade till sofia och duschade. Kramades med alex som var sönderbränd och full såhär ett på dagen. Sen vart det grill och öl med fina människor hos elin. Svarttaxi med en polis. hamnade på ett soligt haga. Kännt på riktig trötthet, ville mestadels dö eller sova när klockan var kring 6 och vi sprang runt på stan med olle,jerran och viking. Kommer ogilla dig länge för det isa (hehe) somnade på hotellet sent på morgonen och åt världens godaste hotellfrukost. Solade på kajen,åt grillat hos pappa och insåg hur fint livet egentligen är. Nu ska jag ut och motionera!!!! Jag har för fansommarloooooooov nästa fredag!!!!!!!!!!!! och jag fyller 17 om en vecka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! #livet

#livet och sånt

Okej hej. Ligger halv död och nyduschad i soffan efter en mils motionsrunda med emelie. Helgen var bra. Känner väl att jag växt ifrån kulturnatta och allt som har med det att göra. fick kramas med en massa efterlängtade. Fick skratta åt hampus och hans böter,fick se valpen pussas med fiona. Kubb och öl i fredags. Vandrade hem nio på morgonen och kröp isäng med isa. Bästa isa. min tumblr lever igen http://mlizs.tumblr.com/ . Nu ska jag hälsa på matti som just kommit hem efter en vecka i italien.

FRÅN GATAN.

Var på maskeradfest i lördags. Bästa temat, jag och emily var uteliggare med bästa tröjorna.

Isa var en sopa. en soppåse,en gran eller något. hah
Ni vet när det känns som att hela världen sviker er och den enda som står kvar är tjejen som skrattar bort alla mina problem. (Positivt) tvingar mig att laga middag till henne. skrattar när jag gör illa mig och kramar mig då jag gråter. Alla har vi en hon i sitt liv. Eimante råkar vara min hon. Världens bästa tjej som ligger mig så varmt om hjärtat. När man hörs varje dag bara för att se till hur man mår. Det är kärlek, hon är kärlek. Vi lagade världens godaste middag och gick en lång promenad och svettades för första gången på länge. Vi pratade om sommaren och om våra sommarplaner. Kommer bli så fint.

Annars så ler jag för det mesta och har kortlov. Försöker få kontroll på min kamera som värkar vilja dö. Har världens mest vill-flytta-hemifrån panik. Om hundra överrenskommelser så kanske till augusti. Nu ska jag göra om bloggen lite mer hemtrevlig.

VÄNNÄS ÄR INGET ATT REKOMMENDERA.

Ligger i mitt nystädade och om mublerade rum.Lyssnar på urban cone som får mig att länga till peace and love en hel del. Har kanske inte skrivit det men jag har bokat peace and love biljetter. Dom senaste veckorna har varit omtumlande men endå rätt bra. Har fått besked som fått magen att vändas ut och in. Den eviga väntan på ett svar som kan förändra så mycket eller behålla allt så bra. Har hunnit med att kramats och fikat med mina stadstjejer. Har köpt  mig nya kläder och längtat efter sommaren. Tittat utlandsresor med emma som ska bokas. Vinkat av nathalie och fanny för hemflyttning till stockholm. Snart ses vi dock,funderar på att spendera en stor del av juni i stockholm. Har en hel del bildere att bjuda på. Var på maskeradfest i helgen. Nu ska jag äta frukost och invänta Emma.

LOL JAG GILLAR HÄSTAR

dcfvgbuhjmk,lä

Dela. / jonaso


Ska det här kallas helg

Ligger och äter piller efter piller. Vet själv inte hur många jag tagit. Har ont i varenda cell, svettas och har feber. Är så argggggggg. Det är fredag och det här lär bli en dålilg sådan. Jävla liv. arg på alla arg på alla som vill hitta på något med mig ikväll för JAG KAN INTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE dö hejdå
as arg

Mannen i mitt liv.


Valborg.

Har inte alls mycket bilder från valborg. Men hade en asbra kväll med bra människor.

RSS 2.0