En fin söndag.

Traskade iväg till leif med två vänner från min förra klass.Där var några fina ur 9C.
Vi fikade,pratade och lyssnade på musik.Så fina människor man har fått haft runt om sig.Jag vet att varenda en av dom kommer gå långt i livet.Nu så ska jag göra lite mat.andas lite och sedan möta upp emelie.vi ska sola.
Har haft världens lungnaste helg,vilket har varit rätt skönt.men imorgon ska jag till staden med emma.förhoppningsvis fika med maja också. Blir ett tråkigt inlägg utan bild,men kan bjuda på en underbar cover.

Hej nytt hår?

Medans alla är ute och festar så sitter jag och tänker på nytt hår.Imorgon så ska jag färga min tre mils långa utväxt.alltså blir jag blondare.Behöver förändring.men ärligt helvete vad snyggt det är med blont kort hår.tack och hej.

Jag tänker aldrig på dig,bara ikväll.

Idag på Leos.Skulle till staden med några vänner men när man inte har någon ekonomi,och när man bor i vännäs så känner man sig lite handikappad.Istället så lyssnar jag på julmusik.Ska ta en promenad,sola och inte så mycket mer för ikväll. Föressten,fick ett samtal av min pappa idag.Vi ska försöka pricka in att åka till stockholm över winter jam helgen,isåfall leker livet.
Ps.försöker bli av med lite jackor hehe.har en volcom,en burton och en bonfire jacka for sale.

Krossa alla fönster, slå in hans dörr Låt honom veta, att inget är som förr

Jag lever.Jag går runt i din tröja,oftare än vanligt faktiskt.Dom senaste dagarna så har jag lett lite mer än jag trodde.Dom senaste dagarna så har vi skaffat oss en undulat.Jag har gjort gelenaglar.Jag har kramat lina hejdå och jag har vinkat av isa.Tungt var det.Lovet har kanske inte börjat på bästa möjliga sett.Ni som är ute och dricker med fina vänner.Ni som är lite för fulla.Ni som får le ikväll.Ha kul.Själv så har jag varit med min underbara familj.Lika underbart.Resten av kvällen så ska jag hålla mig hemma.En vän vill att jag ska komma på en fest men känner mig allt för seg för det.Bara amanda fondell håller sig kvar i idol ikväll så är min kväll fullbordad.På måndag får jag pengar,På måndag får jag beställa kläder.Jag bygger upp lyckan sakta men säkert.
P.s imorgon ska jag och emelie leka på leos lekland.Underbart.

Sett hockey i veckan också med dom här två.som förövrigt också har lämnat mig för att åka hem.

Isa och jag testade lite.trivs i det,men behöver göra annat med mitt hår före.

Tavlan är färdigmålat och jag vet inte vad jag ska göra av den.

I över ett år så har vi målat tillsammans.mest med färgglada färger.Nu på slutet har det blivit allt mer svart.Alla färger börjar ta slut och jag vet själv att det inte är lönt längre.Jag är inte en sån som ger upp.Det hoppas jag att du har märkt.Men ibland vet man bara när allt är färdigmålat.Och jag har aldrig någonsin velat göra illa dig med flit.Aldrig någonsin.Men jag tänker sluta nu,sluta göra dig illa.Det här kommer ta mer på mig än dig. Just nu.Sitter jag i skolan.Med världens klump i magen.Ler och låtsas.Min mage har vridit sig ut och in.För varje minut som går så vill jag  spy.Under det här året har jag varit med om så jävla mycket kärlek från din sida.Jag har aldrig kännt mig så älskad.någonsin.Frågan är varför jag gör såhär?Mina vänner.Varenda en har gett mig hundra råd.Men långt där inne så har jag inte lyssnat.Bara tänkt på vad jag tycker.vad jag tänker.Kanske rätt?Kanske helt fel.Jag menar.Det är endå ni som känner mig.Men jag lovar er.Jag har tänkt.Varenda vareviga dag har jag tänkt.Jag kan inte fortsätta slita sönder en av dom finaste jag träffat.Jag kan inte fortsätta göra dig illa,utan att jag vill.Men jag vill säga tack för alla gånger som vi skrattat tillsammans.Skapat våra minnen.Du har låtit mig grina hos dig.Alla dom fina orden.Jag får inte ens ut det jag vill få ut i ord.Jag vet inte meningen med texten.Men jag vet att jag inte mår bra.Och jag vet att jag inte är hel.Med allt det här så ska jag säga att jag är inte så sugen på att blogga längre.Kanske för stunden,kanske för en dag.Tack endå.Okej,borde inte fortsätta skriva.bygga på det här onda inlägget. Men jag drömde nyss,om dig.Jag vaknade i panik.Det var som att både jag och jag i drömmen visste att jag inte passade in där.Och det gör så ont,jag vill.jag vill passa in i ditt liv.jag vill så jävla mycket.Men jag lovar mig själv.Ska sluta göra oss illa.
Maskinen – Kärlek Vid Sista Ögonkastet



En perfekt söndag.

Spenderat ungefär hela dagen i sängen.OC.frisörbesök,förlorade en hel del hår.Känns dock lika skönt som alla gånger,lite lite förändring.helt ok!Perfekt kväll med isa,pratat,planerat och varit glada.Pratat med cim oxå.Fan vad jag saknar cim.Ny vecka,nya tag.

En fredag,fina vänner,dans och mat.

Hade världens bästa kväll igår.världens bästabästabästa.Hade världens finaste människor runt mig.som en vanlig kväll i vännäs så slutade allt med tårar.kramar och pussar.Att jag aldrig lär mig.Lördag,sett hockey,idol med moa och så.Idag är en sån där dag,jag vet inte vad jag vill,inget händer i vännäs.jag är sällskapssjuk.vill kramas med fanny.vill ha jenny runtommig.vill sluta tänka.men mest av allt så vill jag ha godis.och vara med min mamma.

Glad.


Ungefär såhär glad har jag varit den här morgonen.Varit på dåligt humör och så.Men nu har jag gjort bort min redovisning och taggar sönder kvällen. vi blir fler tjejer än tänkt,kvällen kan inte sluta annat än bra!!!!!

Ibland blir man kär,i kläder.

har blivit kär i en (världens finaste) jacka och dom finaste jeansen någonsin.jag hatar jeans.men inte dom.så töntig lol.mitt ljud har fuckat sig på skoldatorn så har ingen musik,nsgjsotyw486u lol.jag har sovit från tre till 21.20 LOL.
Är trött.ska äta middag.träffa hampus ett tag sen sova några timmar igen.


När jag har tråkigt,så fotar jag.

Fick sluta mer än en timme tidigare idag tack vare älskade Karin.Städade rummet och lyssnade på Rihanna – We Found Love .Nu längtar jag tills på fredag.Ska på promenad med hundarna,bort på middag sedan vara med Elina.Se på lite hockey kanske. bild2 vart lite,ganska så jätte oskarp.

Jag vill bara få dig att må bra och jag önskar att jag kunde ta små bitar från inuti med en massa glada känslor och ge till dig så att om du hade dem i fickan skulle du aldrig mer behöva vara ledsen.

Du har lärt mig att vänta. Jag fyller mina dagar med mitt liv medans jag väntar på dig. Det är som om vi är tillsammans men den enda som vet om det är jag. När vi ses är det som att komma hem och jag får hälften av oss för en stund. Tillräckligt för att hinna samla ihop lite av dig så att det räcker de veckor jag väntar på att få vara med dig igen. Jag har aldrig tyckt om att vänta, men jag tycker om dig.
Tre från ikväll. Vi pluggade,åt och pratade i regnet.Vill dock bara slita av linas hår och ta det själv hehe.Just nu ligger jag och försöker andas,går segt.Men skola,prov och Moas första dag imorgon.

Linalinalinalinalina.

På måndag har jag klipptid!!!!!!!!!Ni ser ju själva hur behövligt det är hehe.Vill klippa axellängd.vill köpa håförlängning.vill slinga mig blondare.bli mörkare.listan är lång.tips?annars så rakar jag av allt.Nu ska jag vänta på mat sen blir det pluggsession med Lina.

Så glad,men endå inte.

Dagen har spenderats med emma.Vi har lagat mat.Hälsat på matti och hampus.Träffat sagali och marika.köpt godis.skrattat.Kollat utomlandsresor,.Nu ska vi laga lite mer mat,prata lite och sova.Tänkte bara säga det!Jag vill ha fredag och helg med mina tjejer.punkt


En bra måndag.

Skoldagen gick fort.riktigt fort.Besök av moa som har valt att byta linje från en glad/hatig samhälls klass.Förövrigt så sover jag knappt något längre.mina nätter består av OC.Slutade halv två.drog med moa hem till mig och myste på balkongen.åt nutella mackor och lyssnade på melissa.
Min älskade hund.Någon som undrade vad hon hette oxå.Doris.
Tog en fin bild då rektorn ringde.Och sa att moa var inskriven i våran klass nu.från och med onsdag.så jävla lycklig.tre bra år att se framemot. Nu så väntar jag på Eimante,vi ska fota.äta och bara umgås.

Det trillar tårar ner för min kind, lugna tårar som lämnar spår av salt på nyckelbenen när de ramlar från hakan.

Vad önskar du att du var bättre på?
Önskar mycket.att jag ibland,bara ibland kunde sluta tänka så jätte mycket och bara låta allt vara och låta någon älska mig.Att oftare grina,le,träna,kramas,springa.listan kan bli lång

Är du religiös?
Nejnejnej.Är döpt osv.men inte på det viset.

Vad är din största rädsla?
Så många.Min rädsla är att förlora folk som jag älskar och som älskar mig.Det gör ont att tappa folk efter vägen.Så,det är min rädsla.Att bli vuxen skrämmer mig med.

Vad är det elakaste någon sagt till dig?
Hm.Det elakaste?Vill jag nog inte veta.vet inte.skit hit och dit.men inget så.

Om du får barn vad ska du döpa dom till?
Hugo och Liz ska dom heta.

De tre finaste sms du fått i år? Jag älskar dig. så enkelt och fint.de finaste.behöver inga fler,typ.

Vilken klädstil tycker du är hetast på män?
Killar som bryr sig.men det ser inte ut som att dom bryr sig på stilen.lite uteliggare,fina skjortor och så.mmmmmmm skate kanske.

Och fulast?
Killar som klär sig i fredperry och tror att hela världen är deras.så genomskinligt och fult.

Vem saknar du?
Jag saknar så många varje dag.vissa dagar kan jag inte vara utan isa bara för att hon blivit sån stor del av mitt liv.ganska så ofta saknar jag pappa.andra dagar så vill jag bara spola tillbaka tiden några år,leva med madde dag ut och in.saknar så mycket.Sen så saknar jag magnus.

 

Vilka tre personer inspirerar dig mest? allt från kaya turski till personer på weheartit till folk på gatan.

Senaste låt du lyssnade på? maskinen - kärlek vid sista ögonkastet.ovanligt huh?

Vad gjorde du i helgen? Förra helgen.fredagen så var jag hos lina med fina människor,vi åt,drack och lyssnade på musik.träffade nytt folk och så.i lördags så hade sagali fest,det var kul med blandat folk.sen på söndagen dog jag lite,mmm.

Vad ångrar du i livet (om något)?

Ångrar alla gånger jag varit för feg för att släppa in folk i mitt liv.Att jag undviker allt som jag är rädd för,det enklaste i livet är att förstöra för sig själv.

 

 



elfte oktober.

Okej.jag hatar webbilder på bloggar.förlåt för det.men tänkte bara visa hur mysigt jag och lina har det just nu.eller jag.lina hänger med john blund och jag med datorn.vi har sett hockey,myst film och så.imorgon har vi lång sovmorgon och sedan bio i stan.


Och jag skulle ge allt i världen för att vara den med krossat hjärta än den som försöker säga rätt saker. Jag vet hur ont det gör. Men mest av allt - den plötsliga känslan av att förstå hur det har känts.

Som sagt så rullade vi in till stan och hämtade ut våra maggio biljetter,3utios3yhGLAD.känns lite mer foreal när man har dom hemma.nu ska jag bara gå och längta i två månader.
vi satt oss på waynes och pratade lite,åt och drack milkshake,apelsinjuice.gick mätt och glad därifrån
här är lina som har ramlat in i mitt liv,av en anledning.en anledning av att hon förstår så bra.lyssnar så noga och är allmänt fin.nu ska jag försöka styra ihop lite plugg,en cola och bara ha en liten tråkig kväll.

Måndagsbarn

chillar lektion med emily och sagzor.Ska till staden och hämta ut maggio biljetterna sen så ska vi chilla waynes.plugga lite och så.

 


En fredag.

I fredags så gick jag och isa över till lina.vi lagade lite mat
Jag stog för förätten.god
som sagt.min isa var där.
Sen kom emily och hängde.som inte ville vara med på kort så mycket
Jonas och några fler pojkar svängde förbi och sa hej.snodde våran paj och så.
Kvällen slutade med dans och fina tjejer.Ville visa mitt hår lite,snodde silvershampoo och nu har jag typ vita skiftningar.slitet och allmänt jobbigt hår.Ikväll så gick jag över till lina,vi pratade och så.hon hade hårförlängnings tester hemma.så sugen jag blev.beställa ska jag.frågan är när.Hela jag är täckt med trianglar,polismördare,döda osv.så går det när sundsvallspojkar får en spritpenna.så ska duscha lite!!GN

Delar med mig såhär mitt i natten.

Okej.tre svartvita från ikväll,haft en bra kväll hos sagali där en hel del vännäs folk varit,lite sundsvallare och så.märkte lite killar ikväll.victor speciellt.Klockan är tjugo över fem,borde sova.Ska sova.imorgon ska jag hälsa på lina lite,prata lite och hämta min kamera.Jag mår bra.tänkte bara säga godnatt.godnatt


Man pressar in naglarna i handflatan när hans namn eller bild dyker upp på datorskärmen. Man går ut och springer tills kroppen nästan ramlar ihop till en liten klump. Man sveper vingl▲s på tom mage när paniken blir som mest outhärdlig.

Förutom att det ser ut som att jag ska börja grina på bilden så gömmer jag mig i mössor,halsdukar och varma tröjor,hösten är ganska bra endå.Seg dag.somnade 5.steg upp 8.som sagt,skola idag.var ganska så skönt,redovisade lite.åt lite.tatuera lite.ska ladda hem säsong två av oc och dö i sängen,ta igen sömn och så.ikväll blir det att va med lite tjejer.bilder från igår kommer.godnatt.

Fredag den sjunde oktober.

Sitter och drygar ut tiden lite med lina.Väntar på att få sluta.ska ut och springa med isa,sen sola lite.sen blir det trerätters hos lina me några tjejer.blir bra,såhär glad är jag för de.rolig svartvit blogg.ska bli bättre.promise.

Ganska så jätte bra.


sjätte

Sitter med den här glada saken på skolan.seg dag,men hon gör mig glad.väntar på lite engelska.vill sluta så jag får fara och pussa på amandas valp.hur som,fredag imorgon.skola på lördag.lilja borde dö.


Fina sak.

For och hälsade på den här fina lilla för ett tag sen.ska ta tag i allt och dra mig till skolan imorgon.efter skolan så ska jag till vännäsby och hälsa på amandas nya valp.mycke djur.godnatt!

Godnatt världen.

Just nu så sitter jag i mitt svarta rum och försöker bygga upp en nya lista.höst.lyssna om ni vill.kommer bygga vidare på den.Mitt liv är som världens bergodalbana.ibland ler jag.men för det mesta vill jag bara spy.ligger bland täcken och kuddar.te och äckliga tabletter.bra musik som får mig på bra humör.lite ledsen över att jag inte får se melissa.dumpade hon för maggio.kändes rätt,då min sommar har saknat en pusselbit och det har varit veronica.och hon ska jag få se i december.vill sätta allt på plats typ.stannar hemma och andas lite mer imorgon.nu ska jag äta pannkakor såhär kvart över tolv.

 

 


kanske världens lyckligaste moa!!!!!


fjärde oktober.

Mår fortfarande skit.ska och pussa på sagalis nya kissebebis snart.blir bättre då.hehe


Nu lever jag på lånad tid.

Nytt igen.fjäder/kedja/hårspänne.verkligen kämpat mig igenom skolan idag,kan inte svälja utan att bli tårögd.kan inte äta,feber.ni förstår.blir hemma imorgon och besöka vårdcentralen lite. Försöker få mig en klipptid,sugen på förändring.så jag och isa kan beställa lite färg hehe.inte brunt!!


Så många som frågar vad man gör när man går sönder, hjärtat blir söndertrasat och helt plötsligt ser man inget ljus i det stora mörka och jag kan bara svara att man biter ihop.


Melissa horns nya album.mm

Nytt.sitter i mitt nystädade rum och lyssnar på melissa.ska förmodligen snart dra mig ner på ica och dränka min pluggångest med godis.ville bara visa lite.

Clocks - coldplay.

Var ute och fotade lite igår.nu har jag bara ont överallt.ångest över skolan och allt känns bara sådär drygt,som det alltid gör på söndagar.ska snart på ica och ladda upp med en stor  godispåse.mmm.pratar med emelie oxå,som är i turkiet just nu.solar,shoppar.det är hon värd!!


Oktober.

Oktober?jajjajaa.vart en ganska så lyckad kväll igår endå.men idag så är min höft halvt av och min hals gör ont.inte så mycket att säga.photosess med isa ikväll.oc lan nu!
vi köpte pizza och myste i solen
en av mina nya tröjor.är kär
lite kärlek

RSS 2.0