@sofia

Gott nytt år


Jag och sagali somnade kring 8.försov mig hundra år,planer på att åka skidor med emelie idag.Sov bort dom.Och klipptiden är framskjuten tills imorgon. Duktig moa. Nu inviger jag min nya skjorta och ska möta upp lina för en lina och  moa kväll. Ska dränka min ilska i godis nu.

Såhär halv sju på morgonen



Gammal bild.Bra kväll, umgåtts med sagali. Nattur till stan och köpa max.snöstorm och nära döden påvägen hem men hehe det är bra. Tvillingarna och patrik for just hem,sett film.sov igenom mig den såå är piggare än allt.Var planerat med stan imorgon men har fixat mig en klipptid och ska färga håret så skippar stan. Nä nu säger jag nog godnatt endå.

Skitdag

"Skitdagar som denna man känner för att åka hem till honom i regnet och kramas"


För det här är världens finaste och bästa bok. Nu ska jag promenera till sagali.Vaknade av ett himla fint sms av henne imorse. Tack.Och nej jag tänker inte ta med boken och förstöra dig.Fast jo jag tänker ta med boken så du får känna på fornis jävla bra ord. Ett inlägg till sagali ungefär. Ikväll ska jag krama lina med.Bloggen är under konstruktion hehe.

 

 


skidpremiär

Försov mig ett ganska långt tag men vi tog oss till agnäs endå. Tvingade upp lillasyster på skidor,var ingen hit men hon ägde dom minuter hon inte grinade iallfall.puder och is har gjort våran dag,får tacka emelie för dagen.kommer dock ha världensss träningsvärk imorgon woho. gillar att ha livliga småsyskon,dom ska leka spa för mig.låtsaspengar för en timmes massage,ganska fint pris endå. Imorgon hoppas jag på att få åselebesök.


Gjort stan

"ditt liv är ju som ett trassel.smutsigt och trassligt" tack moa. Men det äger. Staden idag,amanda svek.var tydligen imorgon.så måste överväga skidpremiär eller fondell. men nu är det tydligen bestämt att det blir skidor. ÄJgerklllllllll. Hur som haver så har jag moa i min fåtölj. såhär kan man se ut om man väntar på henne:Pp



"bra dom saltar iallafall" eimante.

DÖÖÖD åt allt. jag och tre kämpade oss igenom 500 days of summer.Lika bra som alltid,hann inte mer än se klart filmen så sparkade sagali ut oss:@ åkte isbana hem,emma ramlade som ni ser i bild nummer 2 likamed dyngsur och håliga byxor. arg jävla kväll på riktigt,allt är dock löst och det blir klädesköp i stan imorgon plus amanda fondell. Nu blir det lan,templerun:Pp
.



juldagen'



Här är några av dom bättre julklapparna.Fin dag igår,lunch med pappa och kompani.middag hos mormor och morfar.Är riktigt glad för alla julklappar.Innan pappa for berättade han att han skulle boka en resa oxå.Har drömt om det där stället så länge jag kan minnas.När allt är bestämt,som det blir så berättar jag. Nu ska jag äta ännu mer julmat och vänta in sagali.


Tjugofjärde

Jag fick michaela fornis bok.
"vad är det som är så speciellt med den här boken" - mamma
Läst halva.Bästa någonsin.
Fyfan vilken underbar person den där michaela.

Blabla.

"du skulle aldrig gjort mig nyfiken, du skulle aldrig varit den du är."

Dan före dan

Efter hundra år på stan idag så bjöd min älskade vän sagali mig på middag,hur bäst.Efter två timmars prat om sånt som bara vi förstår så gick jag upp till fanny. Städade ur lägenheten sen så packade vi på oss en massa onyttigt och såg film. Jag sagali och fanny,vi är ensamma vi. Hundra kilo godis senare så har jag och sagali landat hemma hos sagali. lyssnar på Bryan Adams – Here I Am - Live och fortsätter våran konversation om saker och ting bara vi förstår. Nu ska vi laga ägg.Det är kallt ute,himla kallt.Har på mig hundra lager kläder.Och jag ska stå på snö på tisdag.Förövrigt så är jag himla glad,lycklig,hungrig och allt sånt.



Amanda - please Mr. Postman

Igår satt vi hos sagali i några timmar och bara skrattade,skrattade så att vi grinade.Körde sanning och konsekvens.Glömde allt dåligt för ett tag,sagali kom hem.Satt och skrattade åt emma. Så såg min kväll ut.Kramade fanny hejdå.passade på att semestra en hel del också,not tjatat. Segat runt på stan idag.Nu ligger jag död i sängen.Middagsdate med sagali snart.Sen ska jag städa min soptipp (Moa,det är tio gånger värre än förra gången) slå in paket och sova mig närmare julafton.


Onsdag2


Har sparkat in mitt lov med en underbar onsdag.Sagali sprang iväg och lämande oss ensamma.Jag och emma har i stort sett suttit och pratat,lyssnat på amandas nya album och haft det trevligt.Hittade en sparkt,den vart svart.riktig semesterspark.Nu ska vi sova och stiga upp för att fara till stan som sagt.Godnatt på er

tjenatjena

TJENA;P sagali här!!!! sitter och tittar på när moa & eimma sitter å dansar på en stol, fula cpn <3
sitter iaf å drick öle hehe, nicenice! nu äre enligt eimma : SEMESTER!!!!!!!!!!!!!!!
hahaha cp.,aja ska fortsätta ha semester herrå!!

Onsdag



Sista skoldagen.Ingenting gjort.Har kramat alla hejdå.fy och fan.tre veckor utan lina,hampus,isa,fanny och kompani.Agerade snickare och flytthjälp åt fanny efter skolan. Fått tiden att gå med temple run,fim,sova hundra timmar osv.Nu är emma äntligen här.Vi ligger förövrigt i sagalis säng,hon som lämnar och är ute på egna äventyr.Ska äta upp hennes mat och dö lite till.Imorgon blir det staden.

Fin dag

Tripp till staden imorse. Sista julklappsköp.lunch och sånt där trevligt.Sprang på zebbe,en förvånad moa.var hundra år sen.Finisen. sprungit runt med tre tjejer och en arg lina. Tog tåget till vännäs (wtf, de är stort att ta tåg till vännäs).Nu sitter jag,emma och lina hos lina.slår in paket och vattenpipachill.Godnatt folk

Vännäs bjuder på hårdrock

Gick över till rebecka och kompani och försökte göra oss lite hårdrockiga.Efter någon timme så gick vi över till moa.Där vi stannade och dansade till halv 4. Bra slut på en bra helg.Tack tack tack.Nu ligger jag nästan nyvaken i sängen.Svartmålad över hela kroppen,lisa hade en tendens att rita och allt och alla ungefär.Ska tvätta av mig och sen vankas det julbak,lina och så.




Gårdagens bravader

Gårdagen spenderades hos nathalie med hon och fanny och lite annat folk.Var allvarligt på alla hörn i vännäs.Fram och tillbaka men jag hade trevligt.Hälsade på hampus och vaknade upp kring 12.Gick hem och följde mamma till staden.Julklappar köpta och några byxor rikare.Nu är jag ny duschad och ska kila över till rebecka och kompani.Kommer bli en fin kväll.Så jävla himla glad och allt är så JÄVLA bra.Fanny får pryda min blogg sålänge.

Idag åt jag 5 pannkakor och en parisare till lunch

Lussebullsbak och kortspel igår @rebecka.var mysigt.Slask,skola och musikal har gjort min dag.duktiga musikaltreor!!var inplanerat maskerad ikväll med tjejerna men ibland går inte saker som det ska så.Tjejer.Arg, ska duscha och möta upp hampus som kommer hem från tärna.ta det lugnt och bara dö ikväll.Sparar roligheterna tills imorgon.Helgen kommer va bäst,och veckan kommer vara bättre.


They say that the world was built for two


decmber'14

$laskig dag. kallt och jävligt. Är på klago humör idag. Vill HEEEEEEEM . mycke fanny. Vill ännu mer hem,hämta ut min jacka och så.Karin är arg,borde jobba. Kan bjuda på låten som går på repeat just nu Caotico – Brains Out - with Tove Styrke

Angelica blick,sveriges snyggaste tjej kanske.



Senaste dagarna.

Hej ni. Har inte så mycket att skriva här för tillfället,gör samma sak dag ut och dag in.noll inpiration till varken skriva,fota eller något.Har lust att slänga alla mina kläder,klippa av mitt hår och färga det svart.Ungefär så tråkig känner jag mig för tillfället. Min nya jacka och täckbyxor är påväg hem till mig.ett plus iallafall.Lina flyttar snart nästan granne med mig.Där flyttar jag in efter nyår för att bo i några veckor.

Jag är arg och trött och less på vännäs.Så fruktansvärt, dock så ska jag och lina ta tag i våra liv efter nyår.Big changes. Jag och mamma har pratat utlandsresor ikväll.Vill till miami,alanya,barcelona.Bort.Låter positivt från mammas håll.Tack och lov.Snart jul,0 kr till julklappar. Bra att jag sätter mig själv före mina nära.Haha,en kram eller något borde duga.Godnatt så himla mycket

december'10

Från igår.Jag,natalie moa och lina satt och höll tummarna för amanda igår.så jävla underbart att hon tog hem allting.Mötte en full och glad hampus,vattenpipa,kortspel och musik.Somnade tillslut vid fyra.Nuså sitter jag nyduschad och funderar på vad jag ska göra med mitt liv.Film,promenad eller dö i min fåtölj?!problem.Har kommit på mig själv med att min blogg bara fylls av mobil bilder.Men har önskat mig ett nytt objektiv till julen.Får hoppas på inspo till att fota då.Ha en bra lördag

Kära veronica

Igår var en av dom bästa kvällarna i mitt liv.Utan tvekan,med gråten i halsen under hela spelningen så var jag så himla lycklig. Hon var så jävla jätte bra live.Bloggen lär fyllas med bilder,filmer osv från igår.Nu sitter jag hos lina ny duschad och väntar på lite tjejer.Röka vattenpipa och idolfinalen står på schemat för ikväll.Också röstar hela världen på amanda ikväll.

När livet ligger på gränsen till underbart

Vill fylla min blogg med långa texter om hur arg,ledsen och hur halvt mitt hjärta är. Men om jag ska vara ärlig så var det ett himla långt tag sen jag låg i min säng med huvudet tryckt mot kudden.En kudde fylld av spår från tårar.Ett himla långt tag sen jag ville slå sönder hela mitt rum,skrika och sen le igen.För de är sån jag är.Grinar och gör sönder allt,sen skrattar jag åt mig själv och her på en glad lista.Har en tendens att inte slösa på mina tårar.Är väldigt rädd om dom tur nog

Varför jag är så glad?Jo.För det första så ska jag se Maggio imorgon,som under den här sommaren har beskrivit mitt liv så himla perfekt med hennes texter.Även fast det känns som att det är jag och maggio.Eller det är jag och maggio.Vi är ett par jag och hon.Hehe,så kommer det vara en sån himla bra dag imorgon. Jag kan nog inte förklara själv.Kommer grina,skratta och grina lite till. 

Godnatt.

skidsugen,sugen på livet kanske

En promenad till backen och tillbaka med min emelie gjorde mig lite piggare på livet.Fan vad snö det sprutas, skidsugen vart man.Föressten tack emelie,du är bäst. Nu ska jag somna mätt och belåten + livet är så jävla himla bra. Godnatt människor


Gårkvällen



Hej världen.Sov i mitt andra hem igår som vanligt,hos lina. rökte vattenpipa,pratade och sov.som de flesta andra dagar,den tjejen gör mina vardagar bra.Var planerat med jobb i helgen,har dock ingen lust alls . Allt krockar och det blev inte så tillslut.Blir en lugn helg med idol final och så.Har dock inte fått in i mitt huvud att jag ska se maggio imorgon.

Redbull kort och lina.

Vi som har mjukisbyxor och skiter i allt;Pp

2 från idag.Myser hos lina med ljus,ska spela lite kort och fortsätta dricka min hundra liters redbull som aldrig vill ta slut.borde vara ett plus dock,får se om jag orkar mig hem.så jävla kallt,borde dock inte klaga,för dom har börjat köra SNÖKANONERNA I BACKEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 


This is a story of boy meets girl,but you should know upfront,this is not a love story.








Har gått miste om livet när jag inser att jag inte sett den här filmen förän nu.Fy vad bra.Nu ska jag kila över till Lina.ha en bra kväll!

Hej snön,här för att stanna?



Den här natten var så störd.Jag såg victoria secret angels show'2011 tills halv 5 inatt!!!! så jävla smart. Vaknade iallfall upp till ett soligt och snöigt vännäs.Helt ok skoldag.Har duschat och lagt mig i min säng igen.kom på en ännu bättre sak idag.I sommar åker jag och några tjejer till borlänge för peace and love.Lina hinner fylla arton och skaffa körkort innan dess vilket är himla BRA.på tal om lina så ska vi mysa ost och kex ikväll.Tack och hej
Min blogg är ju fan den fulaste,och kolla bilderna.Ja jag vet inte.

Kom ihåg den här dagen


Idag har varit en bra dag,seg för det mesta.Sovit,umgåtts med min kära mor och sett film.Eftersom att klockan är efter tolv så är det den 5e december.Idag fyller jag 16 ½ för de som undrar hehe. Var arg och skulle just skriva ut en hat status om snön på facebook som resten av alla då jag såg att det var helt vitt på vägarna.SÅ JÄVLA UNDERBART, den här veckan kommer vara lika underbar. Snö,Maggio,Beställa min fina jacka,Köpa julklappar.Nu säger en himla jätte glad moa godnatt.

Underbara fredag

Tbh så hade jag en riktigt bra fredag. Ett tag hos matilda. Resten av kvällen hos sagali. Musik,bra folk,dans. Fick lite spontant stan besök av elin,sofia och alex.Elin stannade kvar och dansade några timmar,mot natten så hängde vi i mitt kök med bon iver."är det en tjej eller kille? - eimante" Hah. Idag har jag fått mat och sömn så det räcker.Amanda fondell är kvar i idol.I veckan ska jag se maggio.Livet är allt bra endå

What goes around comes around like a hoola hoop

där spenderade jag min kväll igår,ungefär hundra låtar senare så gick jag och la mig.Tog mig dessvärre inte upp till skolan.Det är fredag och kvällen kommer bli bra.Emma kommer till mig vid 8,då vi rör oss mot matilda.Tills dess så ska jag städa upp mitt liv,mitt rum,laga mat och ta mig i kragen. Även om jag inte ska se idol ikväll så fan om amanda åker ut.håller alla tummar för dig(<3<3)
som han sa "behöver nog komma bort någon dag". Ja,jag med.

Första december utan snö.

Glad guide,dagens outfit:Pp.
Tre från ikväll. Har spenderat hela dagen/kvällen i skolan.öppet hus,guidat folk överallt.sprungit runt och ja.Ser a cinderella story med mamma.var ju hundra år sen(saga!!!!!!!!!)nostalgi hehe.Ska lägga mig i duschen i hundra år.Lär ligga uppe hela natten med musik och skriva,allt är bortom vad det brukar vara just nu.

Forni says

Det är läskigt säger jag och rycker på axlarna.

Han skrattar - vadå läskigt?

Ja, säger jag och gör en paus... Tänk om vi börjar tycka om varandra jättemycket så går det åt helvete.

Han svarar snabbt.

Ja tänk om? Men tänk om det inte gör det?

Jag tar ett djupt andetag.

 


RSS 2.0