Åreeeeeee

So bizzy. under den  senaste veckan så har jag klivit upp 5/6 varje morgon. befunnit mig i åre torsdag-söndag. hunnit jobba,åka,umgåtts med skönaste människorna. träffat världens trevligaste sandra (molly sandén):p. blivit ihjälskrämd i stugan. trodde det skulle bli skönt att komma hem. men har jobbat hela veckan på scandic. skön personal och hotellfrukost. inget att klaga på.  Idag är det fredag och jag ska kila ner till isa. ikväll blir det förhoppningsvis middag med mina tjejer. 

Insåg nu hur dåliga bilderna från åre är. Har dom bra på min mobil. Ätit så god mat,träffat så bra människor.
<Åre3

Han.


Ny blogg om kvinnor

Dö.
Har det fint i åre. kollar brudar med lucas och tuggar hundra tuggumin. klunka redbull och svettas i bastun nu.
Heiro

Dödö.

Behöver inte ens skriva något. Skola,skriva cv.ska förberedas och packas. åre imorgon. blir fint

Ett fel närmare rätt.

Varit och lämnat tobbe på bussen imorse. luktar han överallt. Annars dååååååå. Haft en asfin helg. Tvingade ut min skåning så vi har varit glada och levt typ. Spelade kortspel och hade det trevligt hos lisa massa fina tjejer.tobbe får räknas som tjej nu.Sen for vi till sagali där jag kramades för det mesta med maja och pratade minnen. Så jävla nice. Igår lördag. så sov vi mest hela dagen. trängdes i min säng och såg film. köpte godis och tog en schweEE:P

Nudå. As pepp på allt som har med livet att göra typ. Glider till åre på torsdagmorgon. Förhoppningsvis landar isa i vännäs till helgen. Får nytt hår snart. Livet :)))))

Ibland när det blir för mycket.

Dom senaste dagarna har varit så himla konstiga.fått veta så mycket dåliga nyheter..Igår var en dålig dag. Låg och grinade tills jag inte kunde andas och tårarna var slut i mammas armar. Men det känns bra när man har världens bästa mamma. :))

Annar så har sovit bort dagar från skolan. Blivit bjuden på middag av lina dag in och dag ut. Hängt med robbin. Och viktor som har blivit Storebror åt kanske världens finaste bebis.  Jag tycker veckan har gått himla fort. Vilken jag inte klagar över. Det är fredag imorgon och tobias kommer hit. 

Är sååååååå skolless. Har ingen lust att ta mig i kragen och så heller. Har skickat in och hoppas på jobb i åre nästa torsdag-söndag. Och sedan blir det scandic jobb veckan efter. Skulle sitta fint med fyra skoldagar och sen lov. Imorgon blir det häng med tobias och moa och en sväng till sagali. Livet. Hejdå.

Tionde mars





Pojken ligger på sjukhus annars är livet fint. Folle och kvinnor igår. Natalies stuga tills sex imorse,pratade och skrattade. Gratisbuss 06:05 imorse. Ligger hemma i vännäs kanske mest städade lägenhet.mamma ger aldrig upppp. so fresh :p ny tv och grejer. hänga med lisa eller melodifestivalen med mor. ha det fint

Lokalen i onsdags.

'
Dra på mig ett lager maskara och fara till nathalie med moa för l4n. ska ge dom en föreläsning om illuminati.vinna över dom på min sida. stöd kony så stödjer ni illu. säger bara

City and colour.


Han och jag.



"Det är läskigt säger jag och rycker på axlarna.

Han skrattar - vadå läskigt?

Ja, säger jag och gör en paus... Tänk om vi börjar tycka om varandra jättemycket så går det åt helvete.

Han svarar snabbt.

Ja tänk om? Men tänk om det inte gör det?

Jag tar ett djupt andetag.

 

Och allt detta snack om att man kan välja mellan strålande sol med risk för regn eller ständigt grå himmel. Så enkelt val. Det där regnet bleknar också bort i asfalten tillslut.

 

Jag tror att jag slutat vara rädd."

 

-Forni.


Vitberget.

Tobias.

Matti,lucas.

Igår

Hem från skellefteå igår med benjamin. mötte upp fanny och natta.lokalen och sommarplaner. sedan bjöd dom på middag och felicia kom förbi. prata om spöken/andar osv SUGER om man ska gå hem mitt i natten. så stannade natten hos fanny :d hemma och tar krafter för ännu en fartfyllt kväll i soffan och godis.
Bloggen är under konstruktion. blir fin sen

Läget :

Idag har varit en sån fruktansvärt seg dag. Har legat i min säng tills klockan sex då jag steg upp och åt pannkakor.Har bokstavligen legat och tittat i taket. Sträckläst fornis bok och älskat/hatat livet. Varför vinner aldrig jag 10.000 på triss?varför blir folk kär? Jag har sån jävla jag-vill-fylla-18 och sommar längtan. De känns i hela kroppen då jag tänker på honom. Nä nu ska jag hämta upp tvätten.
Imorgon åker jag till skellefteå.
Igår var jag och emma på house of metal. Träffade sara och kompani. Det var så himla himla bra. Kul att se pappa spela igen. Adept ägde. Livet :))

RSS 2.0